fbpx

Spørgsmål? - Tøv ikke..   44 49 04 51:   RingmigopKnap21


NEW TM LOGO TOSHIBA MACHINE IND ROBOT

Toshiba

 

 

 

KM Robots er ene leverandør af Toshiba robotter i danmark. 

 KM Robots leverer ikke ”bare” robot teknologi, vi leverer optimering af produktionsprocesser, medvirken af specialister giver sikkerhed fra første møde, over leverance til aftersale.

Vor ide er enkel: En investering er kun lønsom hvis den tilfører dokumenteret værdi og derfor leverer vi ikke robotteklogi som en ”vare” – faktisk ender det måske med at en robot ikke er den rigtige løsning.

Ved kun at have fokus på robotteknologi som en ”vare” ville risikoen være at vi medvirkede til at automatisere spild – hvis vi kun tænkte i optimering af processer, ville vi ikke kunne levere en komplet løsning. Derfor tænker KM Robots begge dele ind, men vil altid fraråde at investere i en robot hvis det ikke giver det forventede udbytte.

  Vort samarbejde vil vi helst starte med et afstemningsmøde og en for analyse, som kan danne grundlag for et videre forløb tilpasset ønsker og krav.

Mange virksomheder bruger penge på at automatisere spild!

 


Process5

Næste skridt vil naturligt være at se på processer og mulige løsninger, en Lean” light” analyse som uanset det videre forløb vil anvise mere lønsomme processer i produktionen.

 robotgrib  

Vort løfte er at en løsning hvor der indgår robotteknologi skal kunne tilbagebetales på 18 måneder, den garanti giver vi altid.

 

 2F85 FT300 Camera on UR 2 2

 Kan vi tilbyde at levere en løsning som ender med at blive en levering, så sker alt gennem KM Robots – fra opstilling, programmering og udførelse af det nødvendige el-arbejde. Ingen underleverandører i leveringsprocessen sikrer tæt og hurtig kommunikation og ansvaret ligger kun et sted.

 

 

Få et tilbud

Beskriv din opgave og send den til os, så lover vi at kontakte dig, så hurtigt som muligt.

Læs vore datapolitik her

Drag and drop files here or Browse

Kontakt os

KM Gruppen
CVR 20205474
Lerhøj 13
2880 Bagsværd

Email:
km@km-el.dk

Telefon:
44 49 04 51

Find os her

  

Din garanti

TEKNIQ

 

SIK+logo+RGB+DK

 

 

JUMP TO TOP

Ring mig op

Udfyld felterne og vi kontakter dig hurtigst muligt

Læs vores datapolitik her